prikaz prve stranice dokumenta Vitamin K - od dobrobiti do rizika za zdravlje čovjeka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Vitamin K - od dobrobiti do rizika za zdravlje čovjeka

Popović, Lucija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Popović, L. (2021). Vitamin K - od dobrobiti do rizika za zdravlje čovjeka (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:484461

Popović, Lucija. "Vitamin K - od dobrobiti do rizika za zdravlje čovjeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:484461

Popović, Lucija. "Vitamin K - od dobrobiti do rizika za zdravlje čovjeka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:484461

Popović, L. (2021). 'Vitamin K - od dobrobiti do rizika za zdravlje čovjeka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:484461

Popović L. Vitamin K - od dobrobiti do rizika za zdravlje čovjeka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:484461

L. Popović, "Vitamin K - od dobrobiti do rizika za zdravlje čovjeka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:484461

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.