prikaz prve stranice dokumenta Dimljenje i zrenje u proizvodnji tradicionalnih mesnih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Dimljenje i zrenje u proizvodnji tradicionalnih mesnih proizvoda

Sršan, Mirjana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Sršan, M. (2009). Dimljenje i zrenje u proizvodnji tradicionalnih mesnih proizvoda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:452564

Sršan, Mirjana. "Dimljenje i zrenje u proizvodnji tradicionalnih mesnih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:452564

Sršan, Mirjana. "Dimljenje i zrenje u proizvodnji tradicionalnih mesnih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:452564

Sršan, M. (2009). 'Dimljenje i zrenje u proizvodnji tradicionalnih mesnih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:452564

Sršan M. Dimljenje i zrenje u proizvodnji tradicionalnih mesnih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 21.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:452564

M. Sršan, "Dimljenje i zrenje u proizvodnji tradicionalnih mesnih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:452564

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.