prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje

Živić, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Živić, A. (2018). Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849

Živić, Ana. "Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849

Živić, Ana. "Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849

Živić, A. (2018). 'Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849

Živić A. Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 21.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849

A. Živić, "Utjecaj šećera i hidrokoloida na termofizička svojstva punila od višnje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:320849

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.