prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja tvrdih bombona
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja tvrdih bombona

Dropulja, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Dropulja, I. (2008). Proizvodnja tvrdih bombona (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:304832

Dropulja, Ivana. "Proizvodnja tvrdih bombona." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:304832

Dropulja, Ivana. "Proizvodnja tvrdih bombona." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:304832

Dropulja, I. (2008). 'Proizvodnja tvrdih bombona', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:304832

Dropulja I. Proizvodnja tvrdih bombona [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2008 [pristupljeno 11.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:304832

I. Dropulja, "Proizvodnja tvrdih bombona", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:304832

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.