prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje utjecaja dodavanja hmelja kod kuhanja sladovine sa hmeljom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Ispitivanje utjecaja dodavanja hmelja kod kuhanja sladovine sa hmeljom

Vorkapić, Željko
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Vorkapić, Ž. (1978). Ispitivanje utjecaja dodavanja hmelja kod kuhanja sladovine sa hmeljom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:240284

Vorkapić, Željko. "Ispitivanje utjecaja dodavanja hmelja kod kuhanja sladovine sa hmeljom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1978. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:240284

Vorkapić, Željko. "Ispitivanje utjecaja dodavanja hmelja kod kuhanja sladovine sa hmeljom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 1978. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:240284

Vorkapić, Ž. (1978). 'Ispitivanje utjecaja dodavanja hmelja kod kuhanja sladovine sa hmeljom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:240284

Vorkapić Ž. Ispitivanje utjecaja dodavanja hmelja kod kuhanja sladovine sa hmeljom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 1978 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:240284

Ž. Vorkapić, "Ispitivanje utjecaja dodavanja hmelja kod kuhanja sladovine sa hmeljom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 1978. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:240284

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.