završni rad
Proizvodnja hladno prešanog i nerafiniranog repičinog ulja

Konjević, Sanja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Konjević, S. (2015). Proizvodnja hladno prešanog i nerafiniranog repičinog ulja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:179914

Konjević, Sanja. "Proizvodnja hladno prešanog i nerafiniranog repičinog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:179914

Konjević, Sanja. "Proizvodnja hladno prešanog i nerafiniranog repičinog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:179914

Konjević, S. (2015). 'Proizvodnja hladno prešanog i nerafiniranog repičinog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:179914

Konjević S. Proizvodnja hladno prešanog i nerafiniranog repičinog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 09.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:179914

S. Konjević, "Proizvodnja hladno prešanog i nerafiniranog repičinog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:179914

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.