diplomski rad
Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda

Huzjak, Đurđica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Huzjak, Đ. (2014). Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216

Huzjak, Đurđica. "Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216

Huzjak, Đurđica. "Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216

Huzjak, Đ. (2014). 'Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216

Huzjak Đ. Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 10.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216

Đ. Huzjak, "Utjecaj dodatka tropa jabuke na svojstva kukuruznih snack proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046216

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.