prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje prirode staklavosti domaćih sorti pšenica
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ispitivanje prirode staklavosti domaćih sorti pšenica

Spajić, Laura
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Spajić, L. (2021). Ispitivanje prirode staklavosti domaćih sorti pšenica (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040186

Spajić, Laura. "Ispitivanje prirode staklavosti domaćih sorti pšenica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040186

Spajić, Laura. "Ispitivanje prirode staklavosti domaćih sorti pšenica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040186

Spajić, L. (2021). 'Ispitivanje prirode staklavosti domaćih sorti pšenica', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040186

Spajić L. Ispitivanje prirode staklavosti domaćih sorti pšenica [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 09.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040186

L. Spajić, "Ispitivanje prirode staklavosti domaćih sorti pšenica", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:040186

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.