završni rad
Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog suncokretovog ulja
završni rad

Stuparić, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Stuparić, A. (2014). Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog suncokretovog ulja : završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:013650

Stuparić, Ana. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog suncokretovog ulja : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:013650

Stuparić, Ana. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog suncokretovog ulja : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:013650

Stuparić, A. (2014). 'Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog suncokretovog ulja : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:013650

Stuparić A. Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog suncokretovog ulja : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 09.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:013650

A. Stuparić, "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog suncokretovog ulja : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:013650

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.